SoftClose Junior Hoog

Een noviteit van C|ZAM waar we trots op zijn: Model SoftClose. Deze sanitaire cabine is een verbetering van het bekende VV model dankzij het door Leerkotte ontwikkelde SoftClose systeem. Dit geïntegreerde remsystseem zorgt ervoor dat de deuren geruisloos sluiten. En dat scheelt bij intensief gebruik veel geluidsoverlast!

Softclose Junior is de ideale cabine voor kleine gebruikers. Naar keuze in een hoge of lage uitvoering te leveren, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. De lage uitvoering biedt voor kleuters de mogelijkheid van optimaal toezicht. Voor de jongste peuters kunnen wij zelfs deurloze cabines plaatsen. Om toezicht te kunnen houden worden de kleutercabines uitgevoerd met wanden en deuren op 1200 of 1400 mm hoogte.

Bij de midden- en bovenbouw willen de kinderen al wat meer privacy, voor hen is de hoge uitvoering geschikt.

De deuren hebben een openingshoek van 180 graden.  De geanodiseerde aluminium eengreeps-deurknop zorgt voor de sluiting. Deze heeft een vrij/bezet aanduiding en een noodopenings- voorziening.

De wanden worden geplaatst in geanodiseerde aluminium U- en T-profielen en op verstelbare aluminium-poten met een kunststof afdek rozet.

  • SoftClose systeem
  • Vingerveilig scharniersysteem
  • Eenvoudig schoonhouden van vloer
  • Openingshoek 180 graden

Maak een wishlist Neem contact op