LB Zwevend

Model LB heeft een belangrijk voordeel ten opzichte van het bekende VV model: dit robuuste model staat op minder poten. Hierdoor wordt de schoonmaak vergemakkelijkt en de hygiëne vergroot.

Model LB Zwevend is de lieveling van elke schoonmaker. Doordat de cabines vrij hangen, is de vloer snel en hygiënisch schoon te houden. Bijkomend voordeel: de cabines kunnen gezamenlijk gebruik maken van één lichtpunt en één afzuigpunt. Dat scheelt tijd en kosten bij de bouw!

De sanitaire cabine heeft een geanodiseerde aluminium buis aan de sluitzijde en is voorzien van een robuust ovaal afdekrail. Door de robuuste opbouw met deze profielen is het mogelijk minder staanders naar de vloer te gebruiken.

De staander wordt iets terug onder de tussenwand geplaatst. De wand lijkt hierdoor te hangen, wat een rustiger beeld geeft en makkelijk is bij het schoonhouden van de vloeren.

De deuren zijn begrensd om te voorkomen dat de deuren doorslaan op de andere wanden of deuren. Een geanodiseerde aluminium eengreeps-deurknop zorgt voor de sluiting. Deze heeft een vrij/bezet aanduiding en een noodopenings voorziening.

De wanden worden geplaatst in geanodiseerde aluminium U- en T-profielen en op verstelbare aluminium-poten met een kunststof afdek rozet.

  • Vingerveilig scharniersysteem
  • Eenvoudig schoonhouden van vloer
  • Begrensde deuropening

Maak een wishlist Neem contact op