LB Junior hoog

Model LB heeft een belangrijk voordeel ten opzichte van het bekende VV model: dit robuuste model staat op minder poten. Hierdoor wordt de schoonmaak vergemakkelijkt en de hygiëne vergroot.

Model LB Junior Hoog is de ideale cabine voor de kinderen uit de midden- en bovenbouw. Zij hebben vaak al wat meer behoefte aan privacy, maar toezicht houden is met deze cabine alsnog wel mogelijk.

De sanitaire cabine heeft een geanodiseerde aluminium buis aan de sluitzijde en is voorzien van een robuust ovaal afdekrail. Door de robuuste opbouw met deze profielen is het mogelijk minder staanders naar de vloer te gebruiken.

De staander wordt iets terug onder de tussenwand geplaatst. De wand lijkt hierdoor te hangen, wat een rustiger beeld geeft en makkelijk is bij het schoonhouden van de vloeren.

De deuren zijn begrensd om te voorkomen dat de deuren doorslaan op de andere wanden of deuren. Een geanodiseerde aluminium eengreeps-deurknop zorgt voor de sluiting. Deze heeft een vrij/bezet aanduiding en een noodopenings voorziening.

De wanden worden geplaatst in geanodiseerde aluminium U- en T-profielen en op verstelbare aluminium-poten met een kunststof afdek rozet.

  • Vingerveilig scharniersysteem
  • Eenvoudig schoonhouden van vloer
  • Begrensde deuropening

Maak een wishlist Neem contact op